Katsaus Palkeiden vuoteen 2022

22.3.2023 12:08

Vuosi 2022 aloitettiin vielä laajan etätyön merkeissä ja COVID-19-pandemian jälkimainingeissa.

Takaisin uutisiin

Kaksi henkilöä melomassa auringonlaskua kohti.

Vuosi 2022 aloitettiin vielä laajan etätyön merkeissä ja COVID-19-pandemian jälkimainingeissa. Pääsimme keväällä pandemiatilanteen helpottaessa näkemään pitkästä aikaa kasvotusten Yhdessä!-henkilöstöpäivässä. Syksyllä yhdistimme etä- ja läsnäolotyöskentelyn parhaat puolet ja aloitimme työskentelyn uuden hybridityömallin mukaisesti.

Kansainvälisen maailmantilanteen muuttuminen toi mukanaan entistä vahvemman paneutumisen jatkuvuudenhallinnan ja varautumisen teemaan sekä henkilöstön, asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden kanssa.

Saimme kaikkien aikojen parhaat tulokset sekä asiakastyytyväisyyskyselystä, että henkilöstötyytyväisyyskyselystä (VMBaro). Päivitimme yhteistyössä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa strategiaamme ja teimme päätöksen pilvimatkamme liikkeelle lähdöstä, jossa tavoitteenamme on siirtyä yhä enemmän pilviteknologioihin perustuviin ratkaisuihin vuoteen 2030 mennessä.

Edellisen vuoden malliin Palkeet saavutti suurimman osan tulostavoitteistaan. Iso kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaillemme, sidosryhmillemme ja henkilöstöllemme!

Lue lisää:

Jaa somessa

Takaisin uutisiin