Palkeet

Olemme julkishallinnon kumppani talous- ja henkilöstöpalveluissa.

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, Palkeet on merkittävä valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva konsernipalvelujen tuottaja. Tavoitteenamme on edistää julkishallinnon toimivuutta laadukkailla ja kustannustehokkailla talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijapalveluilla. Tuotamme talous- ja henkilöstöpalveluja valtionhallinnon virastoille, laitoksille ja rahastoille sekä n. 80 000 yksittäiselle palkansaajalle noin 700 palkeetlaisen voimin.

Toimintamme perustana ovat palveluhenkisyys, kumppanuus, tehokkaat prosessit ja kustannustehokkuus. Palveluiden ja prosessien kehittäminen tapahtuu yhteistyössä valtiovarainministeriön, Valtiokonttorin ja asiakkaiden kanssa.

Arvomme korostavat jokaisen Palkeissa työskentelevän asiantuntijuutta ja tiivistä asiakasyhteistyötä. Arvostamme osaamisen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Rakennamme pitkäjänteisesti asiakassuhteita tavoitteenamme muodostaa asiakkaidemme talous- ja henkilöstöhallinnon kanssa tiiviisti toimiva joukkue.

Toimimme omakustannusperiaatteella, eli palvelujen tuottamisen ja kehittämisen kustannukset katetaan palvelumaksuilla. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 59,5 miljoonaa euroa.

Työskentelemme joustavasti toimistoilla ja etänä. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa (hallinnollinen päätoimipaikka), Helsingissä, Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Porissa.

Tutustu myös