Palvelumme

Tarjoamme kattavat ja tehokkaat talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut valtion organisaatioille.

Kaksi nauravaista henkilöä seisomassa nojatuolien läheisyydessä.

Edistämme sujuvaa julkishallintoa

Palkeet tuottaa valtion organisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja yhtenäisillä järjestelmillä ja prosesseilla. Meille on tärkeää, että palvelumme sopivat mahdollisimman hyvin asiakaskuntamme tarpeisiin. Siksi panostamme kokonaiskehittämiseen ja konseptisuunnitteluun yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tuloksena on sujuvaksi hiottu, talous- ja henkilöstöhallinnon arkea tukeva yhteinen toimintamalli.

Peruspalvelut ovat tarjolla kaikille asiakkaillemme valtionhallinnon ohjeistusten ja toimintatapojen mukaisesti. Lisäpalvelut ovat tilattavissa erikseen, ja niistä sovitaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Valtion osakeyhtiö- ja yhteisöasiakkaille rakennamme palvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakkaanamme voi olla Eduskunnan alaisuudessa ja valvonnassa toimivat yksiköt, valtion liikelaitokset sekä valtioenemmistöiset osakeyhtiöt, joiden julkisten palveluiden tuottamisesta säädetään lailla.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevan tuen järjestelmien käyttöön ja huolehdimme myös käyttövaltuushallinnasta.

Henkilöstöpalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset henkilöstöhallinnon palvelut. Hoidamme palkanlaskentaan ja palvelussuhteen hallintaan liittyviä tehtäviä ja tuemme asiakkaitamme rekrytoinnissa. Sujuvat palvelumme ja asiantunteva tuki matkustajille tehostavat asiakkaidemme matkahallintoa. Osaamisen palvelumme tukee asiakkaitamme valmentavan työotteen hyödyntämisessä ja työyhteisön kehittämisessä.

Maksamme palkan noin 80 000 valtion työntekijälle ja käsittelemme vuosittain noin 0,3 miljoonaa matkalaskua. Henkilöstöpalveluissamme työskentelee esimerkiksi palkka-, palvelu- ja matkustusasiantuntijoita.

Kolme henkilöä pitämässä palaveria neuvotteluhuoneessa.

Talouspalvelut

Meiltä asiakkaamme saavat kattavat ja tehokkaat talouspalvelut. Talousasiantuntijamme hoitavat luotettavasti asiakkaidemme menojen käsittelyä, laskutusta, tiliotteiden käsittelyä sekä perinnän tehtäviä. Käsittelemme vuosittain noin 1,2 miljoonaa ostolaskua ja 0,6 miljoonaa myyntilaskua.

Pääkirjanpitäjämme huolehtivat asiakkaidemme kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Hoidamme myös tilinpäätöksen 70 kirjanpitoyksikölle ja rahastolle sekä kahdeksalle oy- ja yhteisöasiakkaalle.

Asiantuntijapalvelut

Mahdollistamme tiedon monipuolisen hyödyntämisen asiakkaidemme päivittäisessä työssä. Asiantuntijapalvelumme pitää sisällään mm. talous- ja henkilöstöhallinnon tietojen raportointia ja analysointia tietoon perustuvan päätöksenteon ja johtamisen tueksi.

Älykkään automaation palvelumme auttavat asiakkaitamme prosessien ja tehtävien tehostamisessa. Meillä on käytössä noin 120 ohjelmistorobottia, joita automatisointiasiantuntijamme ylläpitävät ja kehittävät.

Kysy lisää palveluistamme

Asiakkuuspäällikkömme auttavat sinua palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Terhikki Mäkelä, Palkeet.

Mäkelä Terhikki

Asiakkuuspäällikkö

EK, TPK, VTV, UPI, UM ja YM, Suomen Akatemia ja Opetushallitus

Petri Mäkynen, Palkeet.

Mäkynen Petri

Asiakkuuspäällikkö

Puolustusvoimat

Heli Oinonen, Palkeet.

Oinonen Heli

Asiakkuuspäällikkö

SM, VM, opetus- ja kulttuuriministeriö

Tarja Pasanen, Palkeet.

Pasanen Tarja

Asiakkuuspäällikkö

LVM, MMM, OM, Suomenlinnan hoitokunta, Museovirasto, Kansallisarkisto

Jenni Tuomela, Palkeet.

Tuomela Jenni

Asiakkuuspäällikkö

STM, TEM, VNK ja puolustusministeriö

Tuomas Watia, Palkeet.

Watia Tuomas

Johtaja

Oy- ja yhteisöasiakkaat