Töihin Palkeisiin

Teemme työtä julkishallinnon sujuvuuden edistämiseksi ja haluamme sinutkin joukkoomme.

Tule meille töihin!

Meillä Palkeissa työskentelee noin 700 talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ICT:n osaajaa.
Vastaamme yhdessä siitä, että valtionhallinnolla on käytössään laadukkaat talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut ja järjestelmät. Toimimme verkostona ja tiiviissä yhteistyössä
asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Ketterässä ja innostavassa työyhteisössämme on jokaisella mahdollisuus oman ammattitaidon ja samalla koko työyhteisön kehittämiseen. Työssämme on tärkeää asiakaslähtöisyys, ratkaisukeskeisyys ja yhteistyötaidot. Työntekijämme ovat motivoituneita tuottamaan luotettavia valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita muuttuvassa toimintaympäristössä.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tarjoamme henkilöstölle lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun ja kattavat työterveyspalvelut. Teemme myös joustavasti hybridityötä.

Henkilöstötutkimuksen (Tutka) mukaan työhyvinvointiin vaikuttavia vahvuuksiamme ovat jo useampana vuonna olleet muun muassa oikeudenmukainen kohtelu, esihenkilötyö ja mahdollisuus sovittaa yhteen työ- ja yksityiselämä. Työntekijämme kokevat myös, että työmme tavoitteet ovat hyvin tiedossa ja niihin ollaan sitoutuneita.

Olemme monipaikkainen organisaatio ja meillä on toimipisteet Joensuussa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Porissa.

Ilmoitamme avoimista tehtävistämme valtionhallinnon yhteisessä Valtiolle.fi-palvelussa. Lue lisää Näin haet meille töihin -sivulta.

Tutustu myös

Meillä työskentelee eri asiantuntijoita

Talousasiantuntija

Talousasiantuntijoidemme tehtävät kattavat taloushallinnon eri vaiheita: esimerkiksi laskutus, kirjanpito ja tilinpäätökset. Työssä on tärkeää osata aktiivisesti kuunnella ja neuvoa asiakasta.

Palkka-asiantuntija

Palkka-asiantuntijan työtehtävät keskittyvät asiakkaiden palkanlaskentaan ja palvelussuhteenhallintaan. Mukavissa tiimeissämme innostutaan yhdessä tekemisestä ja asiakaskohtaamisista.

Palveluasiantuntija

Palveluasiantuntija haluaa aidosti auttaa asiakkaitaan. Päivä koostuu monipuolisista asiantuntijatehtävistä
ja tarkkuutta vaativista rutiineista. Etsimme ja löydämme yhdessä ratkaisuja kysymyksiin ja olemme
saaneet toistuvasti kiitosta nopeasta asiakaspalvelusta.

Matkustusasiantuntija

Matkustusasiantuntijan työn ydintä ovat asiakkaiden matkalaskujen tarkastus, neuvonta ja asiakaspalvelu.
Työssä tarvitaan ratkaisukeskeistä otetta monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa.

Sovellusasiantuntija

Sovellusasiantuntija ylläpitää ja testaa järjestelmiä, jotta ne ovat toimivia ja käytettäviä. Pidämme yhdessä
hyvää huolta asiakkaistamme, joita myös koulutamme esimerkiksi käyttöönottojen yhteydessä.

Pääkirjanpitäjä

Kirjanpidon ja tilinpäätösten hoitaminen asiakkaille on pääkirjanpitäjän arkea. Työ on asiakkaan aktiivista
kuuntelua ja konsultointia taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Järjestelmäasiantuntija

Työssään järjestelmäasiantuntija varmistaa, että järjestelmät toimivat häiriöttömästi. Myös kehittäminen ja projektit yhteistyössä sidosryhmien kanssa kuuluvat työnkuvaan.

Automatisointiasiantuntija

Automatisointiasiantuntija toteuttaa ja ylläpitää automatisointeja mm. ohjelmistorobotiikan ja koneoppimisen keinoin, toimittajarajapinnassa. Innovatiivinen asenne ja vuorovaikutustaidot ovat hyviä edellytyksiä toimia myös projekteissa.

Ryhmäpäällikkö

Ryhmäpäällikkö tukee omalla osaamisellaan ja valmentavalla työotteella asiantuntijaryhmänsä
onnistumisia. Työpäiviin kuuluu tiimin työn organisointia ja toimintaa eri yhteistyöverkostoissa – hyvää asiakaskokemusta mahdollistaen.

Uratarinoitamme

Meillä työskentelee talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita asiakaspalvelun ja kehittämisen tehtävissä. Tarvitsemme joukkoomme myös raportoinnin, analysoinnin ja automaation osaajia.

Tutustu palkeetlaisten uratarinoihin videoilla.