Yhteyshenkilöpäivillä mielenkiintoisia asiakaspuheenvuoroja ja ajankohtaisia asioita

23.5.2023 10:09

Päivän aikana päästiin kurkistamaan myös taloushallinnon kehittämishanke Ässän käyttöönottoon valmistautumiseen Väyläviraston, Palkeiden ja järjestelmätoimittaja Fujitsun näkökulmista.

Takaisin uutisiin

Yleisö takaapäin kuvattuna suuressa salissa.

Taloushallinnon yhteyshenkilöpäivässä Valtiokonttorin edustajat kertoivat vuoden 2022 tilinpäätöksestä, valtion kassaennustejärjestelmä Rahakkaasta sekä maksuliikkeen ajankohtaisista asioista. Päivän aikana päästiin kurkistamaan myös taloushallinnon kehittämishanke Ässän käyttöönottoon valmistautumiseen Väyläviraston, Palkeiden ja järjestelmätoimittaja Fujitsun näkökulmista. Asiakasnäkökulmaa saatiin myös Aluehallintovirastojen kokemuksista Projektien talousvastaava -palvelun käytöstä.

Henkilöstöhallinnon yhteyshenkilöpäivässä keskustelua herättivät erityisesti valtiovarainministeriön puheenvuorot valtiotasoisesta henkilöstöjohtamisen kehittämisestä ja nostot virka- ja työehtosopimuksesta vuosille 2023–2025. HRM-palveluista nostoja tehtiin muun muassa palkanlaskennan automatisoinnista, Vero-APi:sta ja Kelan päivärahahakemusprosessin kehittämisestä. Tilaisuudessa esiteltiin myös uudistunutta henkilöstötutkimusjärjestelmä Tutkaa ja kuultiin asiakkaiden kokemuksia Osaamisen palvelujen ja rekrytointipalvelun käytöstä.

Kuvagalleria ihmisistä tilaisuudessa.

Edellisten vuosien palautteen perusteella matkustamisen liittyvät asiat pidettiin nyt erillisenä tilaisuutena. Näin pystyttiin tarjoamaan laajasti ajankohtaisia matkustamiseen liittyviä uutisia Hanselista, valtion työmarkkinalaitokselta sekä matkustamisen palvelujen ja M2-järjestelmän kehittämisestä. Erityisesti keskustelua syntyi valtion matkustussäännön tulkinnoista.

Tilaisuuksien yhteydessä kuultiin myös, miten Palkeiden asiakaspalvelua kehitetään sekä tiivistelmä Palkeiden uudistetusta strategiasta.
”Hienoa, että yhteyshenkilöpäivät herättivät näin suurta kiinnostusta”, iloitsevat tilaisuuksien juontajat Minna Korpela ja Soile Röppänen.
Yhteyshenkilöpäivät saivat osallistujilta kiitosta selkeistä asiakokonaisuuksista, asiakaspuheenvuoroista ja virtuaalitoteutuksesta, joka mahdollisti osallistumisen esimerkiksi vain itseä kiinnostaviin puheenvuoroihin.

Tilaisuuksien tallenteet ja esitysmateriaalit ovat asiakkaidemme saatavilla Paletti-ekstranetistä.

Jaa somessa

Takaisin uutisiin