Yhteyshenkilöpäivillä laaja kattaus ajankohtaista asiaa asiakkailtamme ja Palkeiden palveluista

25.4.2024 10:39

Mielenkiintoiset ja monipuoliset aiheet houkuttelivat runsaasti osallistujia ja herättivät aktiivista keskustelua.

Takaisin uutisiin

Palkeiden yhteyshenkilöpäivien esiintyjiä keskustelemassa.

Huhtikuisten Palkeiden yhteyshenkilöpäivien tilaisuuksissa oli parhaimmillaan linjoilla yhteensä lähes 1500 osallistujaa. Saimme kurkistaa henkilöstöhallinnon, taloushallinnon ja matkustamisen ajankohtaisiin teemoihin, joihin meitä johdattelivat Palkeista toimitusjohtaja Tuija Kuivalainen sekä yksiköiden johtajat Soile Röppänen ja Minna Korpela. Mukana oli myös paljon asiakkaiden edustajia kertomassa omista ajankohtaisista asioistaan ja yhteistyöstä Palkeiden kanssa. 

Asiakaspuheenvuoroja ja ajankohtaista Palkeilta 

Henkilöstöhallinnon päivänä ePalkkion asiakaskokemuksista kertoivat meille Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Onnettomuustutkintakeskuksen edustajat. Saimme asiakasnäkökulmaa Tutkasta Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskukselta ja hyvin toimivasta yhteistyöstä HR-kokonaisuudessa Väylävirastolta. VTV:n tarkastustoiminta ja rooli HRM-prosesseissa oli aiheena Valtiontalouden tarkastusviraston puheenvuorossa. Tiiviitä tietopaketteja oli tarjolla myös Palkeiden HRM-palvelujen asiakaspalvelusta, palkansaajan neuvontapalvelusta, Tutkasta, valtion henkilöstötutkimuksen sisältöuudistuksesta, Osaamisen palveluista, Rekrytoinnista ja HR-prosessien uudistamisesta.

Matkustamisen osuudessa saimme perehtyä matkustamisen sopimuksien ajankohtaisiin Hanselin johdattamana, ja maksamisratkaisun käyttöönotosta toi tuoretta tietoa Valtiokonttori. Valtion työmarkkinalaitoksen esitys virkamatkoista herätti runsaasti keskustelua. Lisäksi saimme ajankohtaiset kuulumiset Palkeiden MatkustusPro-projektista ja Matkustaminen-palvelusta.

Taloushallinnon päivänä Väylävirasto toi esiin kokemuksia Tarpeesta maksuun -prosessin kehittämisestä ja Verohallinnolta kuulimme asiakaspuheenvuoron Handin DataWarehouse -integraatiosta ja Handista saadun datan hyödyntämisestä. Valtiokonttorin edustajat tarjosivat meille katsauksen valtion vuoden 2023 tilinpäätökseen, maksuliikkeen ajankohtaisiin asioihin ja Yrityksen digitalous -hankkeeseen. Palkeilta päivän antina olivat valtion tilinpäätöksen kehittämisen katsaus yhteistyössä Valtiokonttorin kanssa, talouspalvelujen kuulumiset ja asiakaspalvelun ajankohtaiset teemat.

Yhteyshenkilöpäivien esiintyjiä Palkeiden toimiston studiossa.
Yhteyshenkilöpäivien esiintyjiä.

Osallistujilta tuli kiitosta erityisesti yhteyshenkilöpäivien käytännönläheisistä puheenvuoroista, monipuolisista ja mielenkiintoisista aiheista ja tulevien uudistusten esittelystä. ”On hienoa, että saimme jälleen toteuttaa nämä antoisat päivät yhdessä asiakkaidemme kanssa”, iloitsevat Soile Röppänen ja Minna Korpela.

Järjestimme tämän vuoden yhteyshenkilöpäivät 17.–18.4.2024 virtuaalitapahtumana Palkeiden Helsingin toimistolta Pasilasta.

Tilaisuuksien tallenteet ja esitysmateriaalit ovat asiakkaidemme saatavilla Paletti-extranetissa.

Jaa somessa

Takaisin uutisiin