Yhdessä-areena kokosi Palkeiden asiakkaat ja yhteistyökumppanit yhteen

19.2.2024 11:32

Talvisena ystävänpäivänä lähes sata asiakasta ja yhteistyökumppania kokoontui ensimmäiselle Yhdessä-areenalle.

Takaisin uutisiin

Talvisena ystävänpäivänä lähes sata asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden edustajaa kokoontui ensimmäiselle Yhdessä-areenalle sekä paikan päälle Pikku-Finlandiaan Helsingissä että virtuaalisesti. Tapahtuman tarkoituksena oli nostaa esiin ajankohtaisia asioita muun muassa talous- ja henkilöstöpalvelujen kehittämisestä sekä vahvistaa yhteistyötä ja luoda mahdollisuus verkostoitumiselle.

Tilaisuuden avasivat Palkeiden toimitusjohtaja Tuija Kuivalainen ja vuoden alusta Palkeiden asiakasneuvottelukunnan puheenjohtajana aloittanut Riitta Rosenberg Liikenne- ja viestintäministeriöstä. Rosenberg kiitteli puheenvuorossaan Palkeita luotettavuudesta palvelujen tuottamisesta, joustavuudesta muuttuvissa tilanteissa, kuten pandemian aikana sekä palvelujen ja prosessien kehittämisestä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Yhdessä-areenan puhujia
Yhdessä-areenan puhujia


Markus Kaihoniemi Deloittelta valotti puheenvuorossaan palvelukeskusmaailman trendeistä. Maailmanlaajuisesti palvelukeskusten toimintaympäristössä korostuvat automaation lisääntyminen, kustannustehokkuus, monipaikkainen työ ja asiakaslähtöisyys. Markus korosti puheenvuorossaan Palkeiden roolia valtionhallinnon päästä päähän -prosessien kehittämisessä.

Salla Salmi Väylävirastosta ja Hannu Vesalainen Suomen Pankista kertoivat puheenvuoroissaan Palkeiden palveluiden käytöstä ja niiden hyödyistä omille organisaatioilleen. Kummassakin puheenvuorossa Palkeet sai kiitosta aidosta kumppanuudesta ja yhdessä tekemisestä.
Palkeiden puheenvuoroissa Helena Lappalainen kertoi, miten talous- ja henkilöstöhallinto toimivat johtamisen kumppanina ja Eija Hartikainen taas kuvasi, miten teknologia ja tekoäly tukevat näitä toimintoja.

Tilaisuuden lopuksi työpäivämuotoilija Aku Varamäki johdatteli kuulijat työtä muokkaavien megatrendien äärelle ja antoi välineitä muutoksessa johtamiseen.Osallistujien ajatuksia tilaisuudesta

Jaa somessa

Takaisin uutisiin