Valtiolle.fi-kokonaisuuden toimittajaksi on valittu FCG Finnish Consulting Group Oy

28.11.2022 11:49

Palkeiden hankintayksikkö kävi markkinavuoropuheluita alkuvuoden 2022 aikana, mikä edesauttoi tarpeiden ja toteutusratkaisujen etsimistä.

Takaisin uutisiin

Tietokoneella työskentelyä.

Palkeiden hankintayksikkö kävi markkinavuoropuheluita alkuvuoden 2022 aikana, mikä edesauttoi tarpeiden ja toteutusratkaisujen etsimistä. Kilpailutuksessa noudatettiin neuvottelumenettelyä, joka tarjosi mahdollisuuden neuvotteluihin alustavien tarjousten jälkeen. Lopulliseen tarjouspyyntöön saatiin kaksi vastausta. Tarjouksen tekivät FCG Finnish Consulting Group Oy ja Varbi AB.

Valittu toimittaja FCG Finnish Consulting Group Oy tunnetaan muun muassa Kuntarekry-palvelustaan. Heillä on kokemusta suomalaisen julkishallinnon kanssa työskentelystä. Palkeet aloittaa yhteistyön uuden toimittajan kanssa mahdollisimman pian. Ensimmäisenä vaiheena on toimitusprojektin suunnittelu ja tavoitteena on, että toimitusprojekti päästään käynnistämään mahdollisimman pian vuoden vaihteen jälkeen.

Valtionhallinnon rekrytointikokonaisuuden uudistamisen asiakasfoorumit jatkuvat

Valtionhallinnon rekrytointikokonaisuuden uudistamisen projektin ajankohtaisia asioita käsitellään yhteisesti asiakasfoorumeissa myös keväällä 2023. Foorumeissa kerrotaan projektin viimeisimmät kuulumiset ja kerrotaan tulevista vaiheista. Kuulijoilla on mahdollisuus myös kysyä, kommentoida ja antaa palautetta.

Jaa somessa

Takaisin uutisiin