Palkeet toteuttaa valtion taloushallinnon kehittämishankkeen

21.4.2022 09:58

”Haluamme edelleen tehostaa ja sujuvoittaa taloushallinnon prosesseja sekä parantaa käyttäjäkokemusta, ja uskomme vahvasti, että Fujitsun kanssa saavutamme tavoitteemme."

Takaisin uutisiin

Henkilöitä kiipeämässä verkossa, taivaalla paistaa aurinko.

”Haluamme edelleen tehostaa ja sujuvoittaa taloushallinnon prosesseja sekä parantaa käyttäjäkokemusta, ja uskomme vahvasti, että Fujitsun kanssa saavutamme tavoitteemme. On hyvä lähteä rakentamaan yhteistyötä ja kumppanuutta, kun tiedämme, että meillä on osaava kumppani, johon voimme luottaa”, sanoo Palkeiden hankepäällikkö Suvi Allan.

Hankkeen myötä rutiiniprosessit automatisoituvat edelleen. Uudella käyttöliittymällä myös tiedon löytäminen, sen analysoiminen ja hyödyntäminen järjestelmässä helpottuvat ja nopeutuvat. Näin aikaa vapautuu asiantuntijatyön tekemiseen.

Yhteistyöhankkeessa Fujitsu toimittaa Palkeiden käyttöön SAP S/4HANA -järjestelmän ja tukee hankkeen muutosjohtamista koko projektin ajan, jotta asetetut tavoitteet prosessien ja toimintatapojen muutoksien osalta saavutetaan. Hanke toteutetaan vahvasti yhteistyössä Palkeiden asiakkaiden, Valtorin ja CGI:n kanssa.

”Julkishallinto on Fujitsulle strategisesti tärkeä toimiala, ja SAP on meille hyvin merkittävä osaamisalue. Palkeet on valtionhallinnon keskeisenä toimijana erittäin mieluisa kumppani. On hienoa päästä hyödyntämään jo valmiiksi vahvaa SAP S/4-osaamistamme heidän kanssaan ja modernisoimaan valtionhallinnon palveluita”, sanoo julkishallinnon johtaja Hemminki Sääksjärvi Fujitsusta.

Yhteistyö Fujitsun kanssa alkoi maaliskuussa 2022 ja kestää kesäkuun alkuun 2023, jolloin uusi järjestelmä on tarkoitus ottaa käyttöön.

Taloushallinnon järjestelmän kehittämishanke on osa valtionhallinnossa käytetyn Kieku-tietojärjestelmän uudistusta. Kiekun SAP-ydin uusitaan vaiheittain vuosien 2021−2026 aikana, koska SAP lopettaa vanhojen järjestelmiensä tukemisen.

Jaa somessa

Takaisin uutisiin