Harrastusten pariin omalla työpaikalla

23.2.2023 15:21

Esimerkkinä toimitilojen hyödyntämisestä virkistyskäyttöön on Palkeiden Hämeenlinnan tiloissa kokoontuva Palkeet Koukku & Puikko -harrastuspiiri.

Takaisin uutisiin

Paperista leikkatuja tikku-ukkoja, jotka pitävät toisiaan kädestä kiinni.

Esimerkkinä toimitilojen hyödyntämisestä virkistyskäyttöön on Palkeiden Hämeenlinnan tiloissa kokoontuva Palkeet Koukku & Puikko -harrastuspiiri, jonka koolle kutsujana toimii talousasiantuntija Jaana Rantanen. Alkuperäiset kahvilakokoontumiset koettiin varsin hälyisiksi, joten Jaana ja kollegat iloitsevat mahdollisuudesta käsityöharrastukseen vapaa-ajalla Palkeiden tiloissa. ”Nyt meillä on mukava kotoisampi ilmapiiri ja harrastuksen pariin on kätevää siirtyä työpäivän jälkeen” Jaana toteaa. 

Tapaamisissa viriää usein vilkas keskustelu – käsitöistä ja toisinaan töistäkin. Mukaan jutustelemaan voi piipahtaa myös muuten vain. ”Puikkojen suhinaa siivittävät tarinat käsitöiden perinteistä, saamme myös vaihtaa uusimmat vinkit ja opimme toisiltamme eri tekniikoista”, kertoo Jaana.  

Toimitilojen virkistyskäyttö Palkeissa virka-ajan ulkopuolella

Palkeilla on toimipisteet Joensuussa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Porissa. Yhtenä keinona henkilöstön yhteenkuuluvuuden ylläpitämiseksi Palkeet tarjoaa harrastuskäyttöön Palkeiden omat taukotilat, aulatilat ja neuvotteluhuoneet. Tiloihin voi kokoontua Palkeiden oma henkilöstö virka-ajan ulkopuolella.

”Työnantaja haluaa tarjota työntekijöille mahdollisuuden käyttää Palkeiden tiloja virkistyskäyttöön ja samalla näin lisätä tilojen tehokasta käyttöä, kun meillä on näin hyvät tilat käytössämme usealla paikkakunnalla”, sanoo HR- ja viestintäjohtaja Mari Eerikäinen ja jatkaa: ”Tämä Koukku & Puikko -harrastuspiiri on oikea hyvänmielen esimerkki yhdessä tekemisestä vapaa-ajalla”.

Jaa somessa

Takaisin uutisiin