Uuden palkansaajan koulutus – virkamiehen Kieku -portaalin toiminnot ja Pointti 8.10.2024

Takaisin tapahtumakalenteriin

Sivusta otettu kuva henkilöstä, joka työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Tapahtuman tiedot

Koulutus
8.10.2024
09:00–11:30
Valtion palkansaajat

Tässä koulutuksessa näytämme, miten löydät Kieku-portaalista esimerkiksi palkkalaskelmasi, miten hallinnoit työaikaasi, mistä pääset hakemaan poissaoloja ja lomia, mistä löydät ohjeita ja lomakkeita sekä, mitä toimintoja eKiekusta löytyy.

Tämä koulutus on uuden palkansaajan koulutus.

Aika: ti 8.10.2024 klo 9.00-11.30

Toteutustapa: Koulutukset toteutetaan Teams-yhteydellä, johon Tuve-virastot voivat liittyä videoneuvottelupalvelun kautta Teams-kokouksiin TUVE-työasemalta tai -videoneuvottelulaitteelta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Valtion palkansaajat

Sisältö: Kyseessä on uuden palkansaajan koulutus. Mikä on Kieku-portaali? Tässä koulutuksessa näytämme, miten löydät Kieku-portaalista esimerkiksi palkkalaskelmasi, miten hallinnoit työaikaasi, mistä pääset hakemaan poissaoloja ja lomia, mistä löydät ohjeita ja lomakkeita sekä, mitä toimintoja eKiekusta löytyy. Lisäksi opastamme sinut Pointin käyttöön.

Tavoite: Perehdytyksen jälkeen työntekijällä on selkeä käsitys siitä, mihin Kieku-portaalia käytetään sekä mistä ohjeet ongelmatilanteissa löytyvät. Koulutuksessa käydään läpi myös Palkeiden palvelukanavat.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutusta ei tallenneta. Vastaavasta koulutuksesta löytyy tallenne ohjepankissa syksyltä 2023.

Koulutus on osallistujille maksuton.