Taloushallinnon BI-raportointi, jatko 21.5.2024

Takaisin tapahtumakalenteriin

Sivusta otettu kuva henkilöstä, joka työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Tapahtuman tiedot

Koulutus
21.5.2024
09:00–11:30
Valtion asiantuntijat

Koulutuksessa käydään läpi yleistä Ohje-pankista, käyttöoikeuksista ja käsitteistä, Seuranta- ja vertailuraportti – suppea (käyttö, ominaisuudet), Sisäisen laskennan analyysiraporteista (sisällöstä),

Koulutuksessa käydään läpi yleistä Ohje-pankista, käyttöoikeuksista ja käsitteistä, Seuranta- ja vertailuraportti – suppea (käyttö, ominaisuudet), Sisäisen laskennan analyysiraporteista (sisällöstä)

Aika: tiistai 21.5.2024 klo 9.00 – 11.30

Toteutustapa: Koulutukset toteutetaan Teams-yhteydellä, johon Tuve-virastot voivat liittyä videoneuvottelupalvelun kautta Teams-kokouksiin TUVE-työasemalta tai -videoneuvottelulaitteelta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Kiekun BI-raportointia (taloushallinto) käyttävät henkilöt

Sisältö: Kiekun BI-raportoinnin jatkokoulutus, jossa käydään läpi alkeita syvällisemmin taloushallinnon BI-raportteja. Käydään läpi kaikki hyödyllisimmät taloushallinnon raportit ja niiden käyttötarkoitus.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutus tallennetaan, koulutustallenne on saatavilla koulutuksen jälkeen Pointissa.

Koulutus on osallistujille maksuton.