Henkilöstöhallinnon BO-raportointi 17.9.2024

Takaisin tapahtumakalenteriin

Sivusta otettu kuva henkilöstä, joka työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Tapahtuman tiedot

Koulutus
17.9.2024
09:00–11:00
Valtion asiantuntijat

Koulutuksessa käydään läpi ​henkilöstöhallinnon BO-raporttien käyttöliittymään kirjautuminen ja raporttien yleisimmät toiminnallisuudet.

Koulutuksessa käydään läpi ​henkilöstöhallinnon BO-raporttien käyttöliittymään kirjautuminen ja raporttien yleisimmät toiminnallisuudet.

Aika: tiistai 17.9.2024 klo 9.00-11.00

Toteutustapa: Koulutukset toteutetaan Teams-yhteydellä, johon Tuve-virastot voivat liittyä videoneuvottelupalvelun kautta TUVE-työasemalta tai -videoneuvottelulaitteelta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Henkilöstö- ja talousasiantuntijat sekä esihenkilöt

Sisältö: Käydään läpi henkilöstöhallinnon yleisimmät raportit; htv-raportointi, palkkojen raportointi, tuntiraportit ja työaikapankkiraportit. Tarkoituksena on neuvoa, kuinka raportteja ajetaan ja muokataan.

Tavoite: Koulutuksessa käydään läpi henkilöstöhallinnon raportoinnin perusominaisuuksia hyödyntäen henkilöstöhallinnon yleisimpiä raportteja ja kerrataan raportointityökalun käyttöä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua ja vahvistusviestiä, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutus tallennetaan, koulutustallenne on saatavilla koulutuksen jälkeen Ohjepankissa.

Koulutus on osallistujille maksuton.