Esimiehen BO-raportit ja esimiehen työpöytä 6.11.2024

Takaisin tapahtumakalenteriin

Sivusta otettu kuva henkilöstä, joka työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Tapahtuman tiedot

Koulutus
6.11.2024
09:00–11:00
Valtion asiantuntijat

Koulutuksessa käydään läpi esimiehille suunnatut henkilöstöhallinnon BO-raportit. Tarkoituksena on neuvoa, kuinka raportteja ajetaan ja muokataan.

Koulutuksessa käydään läpi esimiehille suunnatut henkilöstöhallinnon BO-raportit. Tarkoituksena on neuvoa, kuinka raportteja ajetaan ja muokataan.

Aika: keskiviikko 6.11.2024 klo 9.00-11.00

Toteutustapa: Koulutukset toteutetaan Teams-yhteydellä, johon Tuve-virastot voivat liittyä videoneuvottelupalvelun kautta TUVE-työasemalta tai -videoneuvottelulaitteelta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Henkilöstö- ja talousasiantuntijat sekä esihenkilöt

Sisältö: Käydään läpi esimiehille suunnatut henkilöstöhallinnon BO-raportit. Tarkoituksena on neuvoa, kuinka raportteja ajetaan ja muokataan.

Tavoite: Raportointi-koulutuksen tavoitteena on tehdä esimiehille suunnattujen henkilöstö­hallinnon raporttien sisältö pääpiirteittäin tutuksi. Valmius käyttää tietovarastoraportoinnin yleisimpiä toiminnallisuuksia, valmius hyödyntää tietovarastoraportointia sekä esimiehen työpöytää.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua ja vahvistusviestiä, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutus tallennetaan, koulutustallenne on saatavilla koulutuksen jälkeen Ohjepankissa.

Koulutus on osallistujille maksuton.