Tulojen käsittely: Asiakasrekisteri -klinikka 22.3.2024

Takaisin tapahtumakalenteriin

Sivusta otettu kuva henkilöstä, joka työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Tapahtuman tiedot

Koulutus
22.3.2024
09:00–11:00
Valtion asiantuntijat

Klinikan sisältö muodostuu asiakkaiden toimittamien kysymysten pohjalta. Tarvittaessa katsotaan toiminnallisuuksia tietojärjestelmästä.

Klinikan sisältö muodostuu asiakkaiden toimittamien kysymysten pohjalta. Tarvittaessa katsotaan toiminnallisuuksia tietojärjestelmästä.

Aika: perjantai 22.3.2024 klo 9.00 – 11.00

Toteutustapa: Koulutukset toteutetaan Teams-yhteydellä, johon Tuve-virastot voivat liittyä videoneuvottelupalvelun kautta Teams-kokouksiin TUVE-työasemalta tai -videoneuvottelulaitteelta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Tarkempi kohderyhmä (esim. Ammattikäyttäjät ja rekrytoijat)

Sisältö: Sisältö muodostuu asiakkaiden toimittamien kysymysten pohjalta. Tarvittaessa katsotaan toiminnallisuuksia tietojärjestelmästä. Tilaisuuden kesto voi olla myös lyhyempi, jos kysymyksiä ja sisältötoiveita tulee vähän. Ennakkokysymykset voi toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä 11.3.2024 mennessä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Klinikkaa ei tallenneta.

Koulutus on osallistujille maksuton.